Handgemaakt meisjes kastje in stoer leigrijs met rozen.

Handgemaakt meisjes kastje in stoer leigrijs met rozen.

Beschrijving

Een handgemaakt meisjes kastje. Een kastje met bijzondere details.Tegelijk stoer en lief! De verrassing zit aan de binnenkant van het laatje. Zo’n laatje vraagt erom om netjes te blijven!

Door het materiaalgebruik en vormgeving zowel leuk in een stoere als in een lieve meisjeskamer.

Afgewerkt met Amazona ecofinish waardoor het vuil afstotend is gemaakt, maar toch heel mat en het karakter van krijtverf heeft behouden.

Afmetingen:

hoogte 70 cm x b 38 cm x d 30 cm.

Het kastje was zwart geverfd maar zat onder de vlekken. Ik heb het kastje gereinigd, geschuurd, twee keer geverfd met Amazona ecologische krijtverf en daarna behandelt met Amzona ecofinish. Door de ecofinish heeft het kastje een beschermlaag gekregen tegen vuil.
Bij het kastje krijg je een potje van 100ml verf, waarmee je zelf thuis nog een stoel of andere items grijs kunt verven.

De binnenkant van het laatje heb ik bekleed met een katoenen stof. Het dessin is een streep met roosjes. De lijnen van het kastje heb ik aan de voorkant geaccentueerd met een wit streepje.

Tags

Vintage, brocante, upcycling, weggooienkanaltijdnog, leukedingen, nachtkastje, halkastje, grijs, wit, roze, meisje, meiden.

Materialen

MDF, hout, Amazona ecologische krijtverf leigrijs en Amazona ecofinish.

 

Prijs

€ 135,-