Maison7

Handlettering artikelen

Naast de handletteringworkshop die ik geef kun je ook aan handlettering gerelateerde artikelen bij mij kopen of bestellen. Daarmee bedoel ik niet tekenmateriaal zoals pennen of gummen, maar een leuke tekst op doek, voor de horeca of bruiloftfeesten geschreven borden, geboorte bordjes of cadeautjes e.d.

Leuke tekst op doek of direct op de muur.

Heb je een lievelingsversje of een favoriete quote die je graag aan je muur wil hangen of iemand cadeau wil geven? Maar ben je zelf nog niet overtuigd van je handlettering skills? Dan kan ik dit voor je maken.

De prijs is afhankelijk van de maat en de hoeveelheid tekst. De voorbeelden hieronder kosten rond de 125,- De maten zijn van al deze voorbeelden 60 x 80 cm.

Vragen?

Geboortecadeautje met handlettering.

Op verzoek kan ik een naam handletteren om je cadeautje nog persoonlijker te maken.

Bordje met tekening kost 50,-

Alleen een naam 35,-

Straat of sandwichborden.

De prijzen zijn afhankelijk van de bewerkelijkheid. Het Anko bord kost 175,- per kant, maar mijn eigen voorbeeld zou 50,- gekost hebben.

Andere voorbeelden.

Prijzen en mogelijkheden in overleg. contact