Maison7

Etalage

Welkom in mijn winkel!

In deze etalage geef ik je een indruk van de veelzijdigheid van mijn werk. Van tweedehands meubels en vintage speelgoed tot zelf ontworpen unieke cadeautjes en handletterproducten.

Hiermee hoop ik je te inspireren om niet alleen bij de grote winkelketens je meubels, speelgoed en cadeautjes te kopen maar ook te kijken bij ateliers zoals het mijne voor milieuvriendelijke en unieke alternatieven.

Heb je zelf nog iets staan dat je na een update cadeau wilt geven of voor jezelf wilt maken, dan kan dat natuurlijk ook!

Uitbesteden of do-it-yourself?

Dat opknappen mag je aan mij overlaten, maar als je het leuk vindt om het zelf te doen, dan ben je van harte welkom in mijn atelier. Daar kun je zelf aan de slag met de benodigde materialen en geef ik je advies wanneer je wilt.

Direct shoppen?

Elk exemplaar dat ik maak, is uniek. Daarom is het mogelijk al verkocht. Wil je zien wat ik op dit moment te koop heb? Kijk dan op marktplaats.nl/maison7

Klik op de foto’s voor meer informatie.