Maison7

Upcycled meubels

Mooie meubels verdienen een tweede kans. Met een beetje aandacht en veel liefde knap ik ze op en restyle ze tot een nieuwe klassieker.

Mijn aanbod upcycled en gerestylede meubels

Geen upcycled meubel is hetzelfde. Het is een mix van wat trendy is en wat ik aan materialen gevonden en verzameld heb. Dat maakt elk project uniek. Per seizoen vind je nieuwe, gestoffeerde en gerestylede meubels. Kijk op marktplaats voor het actuele aanbod. Voor mijn meubels hanteer ik vaste prijzen.

Ecologisch verantwoord

In mijn atelier gebruik ik milieuvriendelijke en ecologische verven. Ik werk graag met de merken Little Green (zowel lak als krijtverf), Sikkens en Farrow and Bowl (zowel lak als krijtverf). Heb je voorkeur voor een ander merk, dan is dat geen probleem.

Ook werk ik zoveel mogelijk met coupons en tweedehands materialen. Dit vanuit het oogpunt om zoveel mogelijk weer te hergebruiken en daardoor het milieu minder te belasten. Maar ook om de kosten zo laag mogelijk te houden. Ik hoop zo te kunnen bewijzen dat we ook met de dingen die we al hadden, iets nieuws kunnen maken dat toch weer modern oogt.

Binnen en buitenkant

Als het even kan, besteed ik aan de binnenkant van mijn kasten net zoveel aandacht als aan de buitenkant. Dat maakt het werk wel arbeidsintensiever, maar ik houd erg van het verrassingselement en het blije gevoel als je zo’n kastdeur of laatje opendoet.