Upcycled meubels en kleingoed

Aan deze pagina wordt gewerkt!

 

In mijn werk en producten vind je als rode draad altijd een gebruikt voorwerp of item wat gecombineerd wordt met iets nieuws.

 

Of een gebruikt voorwerp of item, dat weer als nieuw gemaakt wordt maar dan beter als het origineel. Dit proces wordt ook wel upcycling genoemd. Upcycling is een term die in 1999 voor het eerst gebruikt is, maar nu door steeds meer mensen toegepast wordt. Ik ben er trots op dat ik met mijn atelier op deze manier ook een kleine bijdrage lever aan minder afval

Mijn werk en producten zijn te koop en/of kunnen op aanvraag gemaakt worden. Ik kan op locatie werken of het in mijn atelier voor je maken.

Wil je zelf aan de slag dan kan dat ook op afspraak.

Mijn upcycled werk en producten kan ik onderverdelen in:

  • meubels: stoelen, fauteuils, nachtkastjes, halkastjes, lampen, (junior)bedden, kindermeubelen
  • kleingoed: oude borden, glazen potten, seizoensartikelen zoals Kerst en Pasen en meer.

Volg de link om meer van mijn werk en producten te zien.

bistro stoeltje