Workshop actie van Maison7 in de Margriet Living

Dit najaar heb ik samen met de Margriet Living een leuke workshop actie. Als je minimaal met acht personen komt, krijgt de organisator van de groep de workshop gratis!

Deze actie loopt tot 31 december 2017.

De workshop actie geldt voor alle workshops.

Maison7 biedt handlettering en krijtverf workshops aan voor volwassenen en kinderen, voor gevorderden en beginners.

workshop actie 2017 Margriet Living
workshop actie 2017

Aan de lange keuken tafel op de eerste verdieping van mijn Atelier/woonhuis, is er ruimte voor acht personen en krijgen jullie onder het genot van koffie, thee en limonade en wat lekkers van Carlier, (ook al zo’n Kralings begrip!) een workshop naar keuze aangeboden.

Ben je met een grotere groep?

Dan kan ik ook op locatie workshops geven.

Wil je iets specifieks oefenen of leren? Of ben je ergens allergisch voor?

Geef dat van te voren aan en ik hou er rekening mee.

Voor al mijn workshops geldt, ze gaan door bij minimaal twee personen.

workshop actie 2017 Margriet Living
Workshop actie in Margriet Living. De leukste activiteiten waarbij je zelf iets kunt maken.

Data zijn bij mij altijd in overleg. Wil je bij een groep aansluiten? Dat kan natuurlijk ook. Wanneer er een datum gepland is, laat ik via de website, Facebook en Instagram weten wanneer je kunt aansluiten.