Maison7

DIY

Do it yourself: zelf je meubel opknappen

Blaas die oude stoel nieuw leven in! Maak je eigen nieuwe klassieker!

Heb jij al jaren het plan om die stoel van je oma opnieuw te bekleden maar zie je op tegen de rotzooi? Of ben je van plan om het kastje van de kringloop op te knappen, maar klus je liever niet in je huiskamer? Dan ben je van harte welkom om in mijn werkplaats te klussen aan je eigen DIY project.

Wat bied ik je?

  • ruimte
  • tijd
  • machines en gereedschappen
  • kennis
  • basismaterialen als schuurpapier, reinigingsmiddelen, etc.

Waar zorg je zelf voor?

  • gekleurde lak of (krijt)verf
  • stof

Aan de slag!

Samen nemen we je ideeën door. Ik geef advies en daarna ga je zelf aan de slag.

Je mag het meubel laten staan zolang je ermee bezig bent. Basismaterialen als schuurpapier en blanke lak of olie zijn aanwezig. Voor verf en stof verwijs ik je door, maar zal je zeker adviseren. Ik heb wel van alles in huis qua verf en stof vraag er gerust naar, in overleg kun je daar ook gebruiken van maken.

Loop je vast of weet je even niet zeker hoe je verder moet? Dan help ik je.

Binnen no time staat die oude stoel van oma te fonkelen in je huiskamer.
Klassiek, maar dan in een modern jasje

Je eigen klassieker

Wil jij je eigen klassieker maken? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of bel me rechtstreeks op 06 33849067 om een afspraak te maken.

Ik reken 12,50 euro per uur per persoon. Koffie of thee zijn uiteraard inbegrepen.

De werkplaats bevindt zich op de hoek Lusthofstraat en Voorschoterlaan 68 in Rotterdam.